Algemene voorwaarden webshop.beauticole.nl

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2023

 

Verzenden en levertijd van je bestelling

- Bestellingen worden na ontvangst van betaling, binnen 1 - 2 werkdagen verzonden met PostNL. Wanneer PostNL niet tijdig het pakket kan bezorgen, kan beauticole.nl hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

- De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product wat besteld wordt, zie verzenden & levertijd voor meer informatie..

- Het is alleen mogelijk om binnen Nederland te bestellen en verzenden.

- In geval van schade aan het pakket, dien je zo snel mogelijk contact op te nemen met webshop.beauticole.nl. Dit kan per e-mail of via het contactformulier. Neem voordat je je bestelling terugstuurt, eerst contact met mij op. De portokosten voor het terugsturen, komen op naam van webshop.beauticole.nl. Wanneer je schade opmerkt tijdens het afleveren door PostNL, is het verstandig om het pakket niet aan te nemen en direct contact op te nemen met webshop.beauticole.nl.

 

Retour

- Het is mogelijk om binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling, je producten zonder problemen te retourneren.

- Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd, ongewassen en in eventuele originele verpakking retour gestuurd worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt dit niet gecrediteerd.

- Het pakket kun je retourneren via een door jou uitgekozen pakketdienst. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening en is het risico van de verzending voor de verzender.

- Wanneer de retourzending in goede staat is binnen gekomen, zal het aankoopbedrag binnen een week op je rekening teruggestort worden.

 

Productafbeelding

Per beeldscherm is het verschillend hoe kleuren uitvallen. Het kan dus zijn dat de producten qua kleur iets afwijkt aan de originele kleur.

 

Toepasselijk recht

Op alle bestellingen, aanbiedingen, verplichtingen en rechten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Prijs

De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten en andere onjuistheden. Webshop.beauticole.nl behoudt het recht om ten allen tijden de prijzen aan te passen.

 

Eigendomsvoorbehoud

Van alle geleverde producten gaat het eigendom pas over, als je aan al hetgeen op grond van de overeenkomst van webshop.beauticole.nl verschuldigd bent, hebt voldaan.

 

Disclaimer

webshop.beauticole.nl wordt ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, niet aansprakelijk gesteld. webshop.beauticole.nl is dus niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Grafische beelden op deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van webshop.beauticole.nl gedeeltelijk of in zijn geheel verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden. Hierbij gaat het voornamelijk over de door webshop.beauticole.nl zelfgemaakte foto's. 

Op alle informatie die aanwezig is op deze website, berust auteursrecht. Informatie dat afkomstig is van webshop.beauticole.nl is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming, te kopiëren en/of te verspreiden. In welke vorm dan ook.

 

Akkoord gaan met algemene voorwaarden

Alle bezoekers die deze website bezoeken en een bestelling plaatsen dienen bovenstaande hebben te gelezen en akkoord te gaan met hetgeen dat in de algemene voorwaarden staat beschreven.